Ervaringen

Iedereen neemt iets anders mee van de coaching-sessies. We kunnen het niet beter omschrijven dan de ervaringsdeskundige die je voor gingen. Heb jij al een sessie achter de rug? Deel je ervaring via google of mail ons. We delen je ervaring graag met anderen.

Een verrijkende ervaring

“Voor ons was Uppruna een heerlijke plek. Zeker ‘niet’ van plan maar toch zomaar een coaching met Mandy en de paarden gewaagd. Wat een verrijkende ervaring is dat geweest. Een aanrader en gewoon eens doen”.

Persoonlijke sessie coaching met paarden

Cadeau aan jezelf

“Ik heb mogen halen wat ik nodig had. Hier ben ik jou erg dankbaar voor. Je bent een mooie vrouw van binnen en buiten! Heel erg bedankt en ik hoop dat je nog meer mensen kan helpen en begeleiden bij dit ‘cadeau’ aan jezelf”.

Persoonlijke sessie coaching met paarden

Als ik niet over mijn angst heen stap gebeurt er niks

“Na de sessie met jou en de paarden ben ik twee dagen helemaal van slag geweest. Dat zat er wel in natuurlijk. Jij en de paarden hebben me laten inzien dat ik soms even een pas op de plaats mag doen. Maar ze hebben me ook wakker geschud. Als ik niet over mijn angst heen stap gebeurt er niks. Blijft alles zoals het is. Afgelopen weekend heb ik samen met mijn man weer enorm kunnen genieten van een simpele boswandeling. De grondoefening die jij me gegeven hebt, laten me landen. Ik wil heel graag verder in fotografie en heb kleine stapjes gemaakt op de computer daarmee. Voor vele mensen appeltje eitje, voor mij een enorme stap over mijn angst heen. Je wilt niet weten hoe ongelofelijk blij ik ben met deze resultaten. Ik stroom weer. Zo fijn Mandy. Voor jou en de paarden een dikke knuffel. Ze komen iedere dag even voorbij”.

Persoonlijke sessie coaching met paarden

Ik kon hier vooral mezelf zijn

“Ik kan wel een heel boek vol schrijven want wat hebben veel processen de revue gepasseerd en wat fantastisch dat het hier mocht gebeuren in de natuur en tussen de prachtige liefdevolle paarden. Ik heb niet alleen geleerd maar vooral ook genoten van je huisje, je gastvrijheid, je tijd en alles daarom heen. Ik kon hier vooral mezelf zijn, hoe fijn is dat!!! Dank je wel lieve Mandy. Dank je wel voor het fijne arrangement”.

Groei midweek

Weer een stapje verder in mijn ontwikkeling

“Ik wilde je graag nog even laten weten dat ik erg onder de indruk was van de sessie en dat ik het ook gewoon erg fijn vond om de sessie te ondergaan. De sessie heeft me zeker weer een stapje verder geholpen in mijn ontwikkeling. De paarden zijn mooi om mee te werken en jij bent een hele fijne coach om mee te werken!”

Persoonlijke sessie coaching met paarden

Had nog veel meer van hen willen leren over mijzelf

“Wat een bijzondere ervaring is dit voor mij geweest en wat heb ik veel geleerd over en van de paarden! Mijn aanvankelijke angst voor paarden overwonnen en nu zal ik ze gaan missen en had nog veel meer van hen willen leren over mijzelf! Ik dank deze prachtige, wijze zielen voor hun ‘werk en hun zijn’. Wat kunnen wij als mensheid nog veel van jullie goddelijke wezens leren. Jullie brachten mij terug naar mijn ware kracht onder de bezielende leiding van Mandy die, als ik afdwaalde uit het nu, mij op soms strenge wijze weer terugbracht waar ik diende te zijn. Maar kennelijk had ik dit nodig! Woorden schieten mij te kort voor de liefdevolle en wijze begeleiding die je mij op dit punt in mijn leven mocht geven! Heel veel dank uit de grond van mijn hart!”.

Persoonlijke sessie coaching met paarden