Werkgeluk & groei

Ontwikkel kwaliteiten voor op de werkvloer

Waar of wat streeft jouw bedrijf of organisatie na(ar)? Staat duurzaamheid hoog op de prioriteitenlijst binnen je organisatie? Gelukkige medewerkers en daarmee gelukkige klanten?

Als geluk en daarmee groei één van de speerpunten is en je je medewerkers graag blij, gelukkig en tevreden ziet dan is coaching/werken met paarden zeker een aanrader.

Werken aan (werk)doelen

De omgang met zo’n puur, imposant wezen dat volledig in het nu leeft, vrij is van elk oordeel en reflecteert op wat er is maakt altijd iets bij je los. En dat biedt weer nieuwe ingangen naar zelfverbetering en zelfbewustzijn. Vanuit contact en verbinding kijken en werken aan jouw (werk)doelen en daarmee groei. Een eigen vraagstuk neerleggen tussen en bij de paarden geeft een antwoord op wat nodig is voor het geheel. Het paard zal direct reageren op jouw gedrag en doen en laten. Op jouw tempo en in alle rust zullen we dan ook kijken wat nodig is.

Coaching met paarden

Paarden bieden de mogelijkheid om ingangen te vinden naar zelfverbetering en zelfbewustzijn. Als je op een paard afstapt is dat het begin van een avontuur waarbij je (persoonlijke) ontwikkeling een duwtje krijgt. De impact van een non-verbale boodschap van een paard is vaak onuitwisbaar.

Ervaring met paarden is niet nodig, er wordt niet op de paarden gereden, je werkt dus vanaf de grond met de dieren. Ik maak tijdens de coaching met inzet van de paarden tevens de vertaalslag naar het dagelijks leven.

Coaching met de inzet van paarden is naast leerzaam en effectief ook ontzettend leuk. Op een ontspannen manier worden inzichten opgedaan die vertaald kunnen worden naar de werkvloer.

Kosten

Het Werkgeluk & groei programma wordt op maat voor je samengesteld. Dit kan in samenspraak met de werkgever, of op eigen initiatief. Het is ook mogelijk om de workshop te combineren met andere programma’s.

Groei Midweek

Wil je vier dagen in alle rust aan de slag met je werkgeluk & groei? Kijk dan eens naar de Groei Midweek. Ontdek tijdens je verblijf in onze Bed & Breakfast meer over jezelf.

Aan de slag met jouw werkgeluk & groei?

Verhoog het werkgeluk door middel van coaching en training. Neem contact op en ik maak een plan op maat.