Bewonder hoe bijzonder je bent

Kinderworkshop 7 – 12 jaar

Versterk je band met de kracht van de paarden

De workshop “Bewonder hoe bijzonder je bent!” is een leuke en magische dag waarbij de kinderen in hun eigen kracht mogen komen te staan. Hier spelen paarden een belangrijke rol in.

Wat nemen jullie mee naar huis

Deze dag werken we onder andere aan zelfvertrouwen zodat de eigenwaarde van het kind groeit en ze hun eigen talenten en krachten herkennen. Zo leren ze ook wat ze met hun eigen lichaam en gedrag kunnen realiseren. We werken aan (basis)emoties en gevoelens. Wat vind je spannend en waarom? Hoe staat het met je zelfvertrouwen?

Heel praktisch gaan we aan de slag met: communicatie (verbaal, non-verbaal), samenwerken, grenzen aangeven én verleggen, zelfvertrouwen en nog zoveel meer.

Waarom paarden?

We werken met de kinderen door middel van diverse opdrachten, lichaamsgerichte oefeningen, visualisaties, diverse spelvormen en creativiteit. Dit alles voornamelijk lekker buiten met en tussen de paarden.

Waarom paarden? Omdat paarden gewoon ZIJN, geen visitekaartjes lezen en vrij zijn van welk oordeel dan ook. Door letterlijk samen (buiten) in beweging te komen worden gevoelens, emoties en onze zintuigen in werking gezet. De paarden spelen hierbij de belangrijkste rol. En uiteraard vergeten we de (brood)nodige humor die dag niet.

Ervaring met paarden is niet nodig. Er wordt niet op de paarden gereden, we werken vanaf de grond met de dieren. Ouders kunnen na afloop horen wat we gedaan hebben en/of met ons bespreken wat er voor moois is opgevallen.

Kosten

Kom de magie, intuïtie en taal van de paarden ervaren!! De kosten voor deze bijzondere dag bedragen € 95,00 incl. drinken, lunch en lekkers. De dag duurt van 10.00 – 15.30 uur.

Deze workshop wordt gegeven door Mandy Mols, Eva Sprangers en de 3 superlieve paarden Alfi, Indy en Rheza. Eva is een ervaren leerkracht in het basisonderwijs. Kinderen zijn kwetsbaar en een goede, verantwoorde en kundige begeleiding vinden we belangrijk. Daarom doen we deze workshop ook altijd samen.

Wil jij de magie, intuïtie en taal van de paarden komen ervaren?

Een dag heerlijk in je eigen kracht staan, met en tussen de paarden. Aanmelden kan via het contactformulier of mail naar info@uppruna.nl