Workshop vier de liefde

Versterk je band met de kracht van de paarden

Jullie zijn misschien wel net verliefd of jullie kennen elkaar al een tijdje of jullie willen heerlijk samen de liefde vieren. Hoe leuk en bijzonder is het dan om met je geliefde samen tijd door te brengen. En hoe bijzonder is het dan om jullie liefde met en tussen de paarden te vieren. De zachte kracht van het paard! Paarden bieden een extra (onuitwisbare) dimensie.

Wat nemen jullie mee naar huis

Een goede relatie gaat over vertrouwen, communicatie, respect en nog zoveel meer. Verantwoordelijkheid nemen, lief zijn voor elkaar en snappen hoe de ander in elkaar steekt. Elkaar die energie geven waar jullie je beiden goed bij voelen. Vanuit contact, verbinding en met (zelf)vertrouwen, kijken naar jullie onderlinge band en deze eventueel versterken. Of zoals ook wel eens wordt gezegd, de klokken weer eens gelijk zetten.

Overnachten

Maak deze workshop extra speciaal met een overnachting in onze Bed & Breakfast. Boek bijvoorbeeld een overnachting voor of na de workshop. Vraag naar de mogelijkheden.

Coaching met paarden

Door middel van leuke en leerzame oefeningen met en tussen de paarden gaan jullie lekker aan de slag. Kijken naar jullie beider talenten, kwaliteiten en jullie lichaamstaal. Welke effecten nemen we dan waar en wat is daarin belangrijk voor jullie? Centraal staat wat het paard jullie wil vertellen over jezelf en jullie band samen. Wat laat het paard jou/jullie zien en voelen.

Waarom paarden? Omdat paarden gewoon ZIJN, geen visitekaartjes lezen en vrij zijn van welk oordeel dan ook. Door letterlijk samen (buiten) in beweging te komen worden gevoelens, emoties en onze zintuigen in werking gezet.

We werken buiten in de (niet overdekte) rijbak. Ervaring met paarden is niet nodig, er wordt niet op de paarden gezeten of gereden. We werken vanaf de grond met de dieren. Een hulpvraag mag maar is niet persé nodig, samen zijn met en tussen de paarden geeft vaak heel veel bijzondere inzichten.

Kosten

Ik ontvang jullie met een kopje koffie/thee/fris en wat lekkers. We maken (kort) kennis met elkaar. En als jullie met een specifiek thema willen werken kan dat natuurlijk, graag hoor ik dat dan van tevoren.

De non-verbale boodschappen van de paarden zorgen voor een prachtige, blijvende ervaring. Dit bijzondere vier de liefde moment duurt 1,5 tot 2 uur en kost € 115,00.

Vier de liefde

Samen tijd doorbrengen en jullie liefde vieren tussen en met de paarden? Ontdek de zachte kracht van het paard. Aanmelden kan via het contactformulier of mail naar info@uppruna.nl