Tarieven

Intakegesprek 60 minuten € 85,00
Individuele coaching € 95,00
Therapie met paarden € 95,00
Wandelcoaching € 95,00

Ik ben vrijgesteld van BTW. Een sessie kan tot 48 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Daarna wordt de afspraak in rekening gebracht.

Maatwerk

Coachen is maatwerk. Vraag daarom, uiteraard geheel vrijblijvend, naar de mogelijkheden. Denk aan zakelijke aanvragen of een verblijf in onze Bed & Breakfast.

Minimuminkomen

Ook mensen met een minimuminkomen hebben recht op therapie vind ik, daarom kijk ik graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Zorgvergoeding

Het is niet mogelijk om kosten op te geven voor uw zorgverzekering. Voor ondernemers en bedrijven geldt dat coaching aftrekbaar kan zijn voor de inkomsten- en vennootschapsbelasting. Raadpleeg een accountant voor meer informatie.

ICR geregistreerd

Uppruna is aangesloten bij het ICR Coach Register. ICR Coach Register certificeert wereldwijd coaches en is 100% onafhankelijk.

ICR coaches voldoen aan de vereisten voor permanente opleiding, hebben gedragsregels, procedure vereisten en vallen onder klacht- & tuchtrecht of geschiloplossing, arbitrage.

Algemene voorwaarden

Bij al onze sessies, trajecten en workshops zijn te allen tijde de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik op de knop om deze te bekijken (u kunt dan ook een kopie downloaden)

Mijn mede-coaches

Op het gebied van coaching, teamevents en systeemopstellingen werkt Uppruna, indien nodig samen met andere (gediplomeerde) (paarden)coaches. Daarnaast werk ik samen met drie paarden. Maak kennis met de kudde.