Ouder en kind workshop

Versterk je band met de kracht van de paarden

Ouders en kinderen staan nauw met elkaar in verbinding. Hoe leuk en fijn is het om samen met je kind, één op één tijd door te brengen. En hoe bijzonder is het om dit samen met en tussen de paarden te doen. De zachte kracht van het paard! Paarden bieden een extra (onuitwisbare) dimensie en leren je naar jezelf te kijken.

Wat nemen jullie mee naar huis

Vanuit contact, verbinding en met (zelf)vertrouwen, kijken naar jullie onderlinge band en deze eventueel versterken. Jullie gaan individueel maar vooral ook samen aan het werk, kijken naar jullie beider talenten, kwaliteiten en jullie lichaamstaal. Welke effecten nemen we dan waar en wat is belangrijk voor jullie? Centraal staat wat het paard jullie wil vertellen over jezelf en jullie band samen. Wat laat het paard jou/jullie zien en voelen.

Overnachten

Maak deze workshop extra speciaal met een overnachting in onze Bed & Breakfast. Boek bijvoorbeeld een overnachting voor of na de workshop. Vraag naar de mogelijkheden.

Coaching met paarden

Paarden lezen geen visitekaartjes, ze zijn vrij zijn oordeel. Door letterlijk samen (buiten) in beweging te komen worden gevoelens, emoties en onze zintuigen in werking gezet. Doormiddel van leuke en leerzame oefeningen met en tussen de paarden gaan jullie lekker aan de slag. We werken buiten in de (niet overdekte) rijbak.

Ervaring met paarden is niet nodig, er wordt niet op de paarden gezeten of gereden. We werken vanaf de grond met de dieren. Een hulpvraag is niet nodig, samen zijn met en tussen de paarden geeft vaak heel veel bijzondere inzichten.

Kosten

Ik ontvang jullie met een kopje koffie/thee/fris en wat lekkers. We maken (kort) kennis met elkaar. En als jullie met een specifiek thema willen werken kan dat natuurlijk, graag hoor ik dat dan van tevoren.

Dit bijzondere ouder/kind moment duurt 1,5 tot 2 uur en kost € 115,00.

Ouder – kind

Samen aan het werk en kijken naar jullie beider talenten, kwaliteiten en jullie lichaamstaal? Ontdek de zachte kracht van het paard. Aanmelden kan via het contactformulier of mail naar info@uppruna.nl