Coaching

Persoonlijke Coaching

Als psychosociaal coach werk ik cliëntgericht, sta ik open voor het hier-en-nu zonder voorbij te gaan aan ervaringen in eerdere levensfasen. Samen met jou kijk ik naar moeilijke situaties, pijnlijke gevoelens en help ik situaties anders te benaderen. Centraal staan jouw wensen en doelen.

Systemische therapie / opstellingen

Overal in de maatschappij vormen mensen met elkaar verbanden, zoals het familie-, school-, werk- of verenigingsverband. Dit noemen we systemen. Hieruit ontstaan patronen die in sterke mate bepalend zijn voor je individuele gedrag. Waarom doe jij de dingen zoals je ze doet?

Wandel coaching

De natuur heeft een helend vermogen, daar zijn intussen veel artikelen over geschreven. Mijn energieniveau neemt toe als ik buiten ben, omgeven ben door rust, ruimte, stilte, de natuur, dieren en natuurlijk het groen om me heen. Wil jij dat ook ervaren?

Groei Mid-week

Werk vier dagen in alle rust aan je persoonlijke ontwikkeling. Stap uit de dagelijkse hectiek en geef jezelf de ruimte om op zoek te gaan naar het waarom je doet wat je doet. Doorbreek bepaalde patronen en gewoontes.

Werkgeluk & groei

Verhoog het werkgeluk door middel van coaching en training. Waar of wat streeft jouw bedrijf of organisatie na(ar)? Staat duurzaamheid hoog op de prioriteitenlijst binnen je organisatie? Gelukkige medewerkers en daarmee gelukkige klanten?

Teambuilding

Goede samenwerking is niet vanzelfsprekend, het brengt bij mensen vaak wel het beste in hen naar boven. We hebben het allemaal nodig om te voelen dat onze bijdrage gewaardeerd wordt. Ontdek hoe jullie team nog beter kan samenwerken.