Teambuilding

Zijn jullie een team of een groep?

Samenwerken is niet een vanzelfsprekend iets, vaak brengt het bij mensen wel het beste in hen naar boven. We hebben het allemaal nodig om te voelen dat onze bijdrage gewaardeerd wordt. Leiderschap is belangrijk in een kudde/team en elk lid daarvan verdient een eigen plek. Zo ontstaat samenwerking en balans. Belangrijke vraag is: zijn jullie een team of een groep?

Wat nemen jullie mee naar huis

Tijdens het event krijg je onder andere inzicht in:

• welke talenten zijn aanwezig;
• Wat is jullie kracht en hoe kunnen jullie elkaar versterken;
• hoe je als team en/of als organisatie functioneert;
• hoe effectief zijn jullie met elkaar;
• hoe verloopt de (non-verbale) communicatie;
• hoe is het leiderschap;
• wat is de gezamenlijke doelstelling;
• kent iedereen zijn/haar verantwoordelijkheden;
• staan alle neuzen dezelfde kant op.

Werken met de kudde

Coaching met de inzet van paarden is naast leerzaam en effectief ook ontzettend leuk. Op een ontspannen manier worden inzichten opgedaan die direct vertaald kunnen worden naar de werkvloer. En op persoonlijk vlak krijg je vaak ook nog een (non-verbale) boodschap van de paarden mee.

Coaching met paarden is bijzonder geschikt voor groeps- en teamprocessen. Paarden zijn in hun element wanneer ze samen in een kudde zijn. Ze communiceren, werken samen, zorgen voor harmonie, streven veiligheid na en dit allemaal op een zo effectief mogelijke manier. Een eigen vraagstuk neerleggen tussen en bij de paarden geeft een antwoord op wat nodig is voor het geheel. Waar is behoefte aan in het team, het bestuur, het management, de maatschap of het wijkteam?

Via coaching met paarden wordt vaak heel helder, snel en effectief inzicht verkregen in wat er nodig is in een groep/team, hoe het functioneert, hoe de interactie is met elkaar, wat er speelt en waar mogelijke verbeterpunten liggen.

Coaching

Gedurende het event maak ik gebruik van een mix van systemisch werken, NLP, Transactionele Analyse en vooral ook kennis en ervaring.

Bij groepen groter dan 8 personen schakel ik een (gediplomeerde) collega (paarden)coach in.

Locatie

Trainingen kunnen het hele jaar door gehouden worden op onze locatie in Chaam. Naast dat we buiten aan de slag gaan is er ook een binnenlocatie. Blijven jullie een hele dag? Dan verzorgen wij ook een heerlijke lunch.

Aan de slag

Employability draait om het optimaal en duurzaam inzetten van je werknemers. Verhoog het werkgeluk door middel van coaching en training. Samen aan de slag? Neem contact op en ik maak een plan op maat.