Workshop Coaching met paarden

Heb jij zin in een heerlijke dag vol verwondering en groei en ben je benieuwd welke boodschap de kudde paarden voor jou heeft, doe dan mee! Kom en ervaar de magie, intuïtie en taal van de paarden.

Kinderworkshop ‘Bewonder hoe bijzonder je bent!

Een leuke en magische workshop waarbij de kinderen in hun eigen kracht mogen komen te staan. Hier spelen paarden een belangrijke rol in. Voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar.

Ouder/kind workshop

Ouders en kinderen staan nauw met elkaar in verbinding. Hoe leuk en fijn is het om samen met je kind, één op één tijd door te brengen. Ontdek samen de zachte kracht van het paard! Paarden bieden een extra (onuitwisbare) dimensie en leren je naar jezelf te kijken.

Relatie workshop

Jullie zijn misschien wel net verliefd of jullie kennen elkaar al een tijdje of jullie willen heerlijk samen de liefde vieren. Hoe leuk en bijzonder is het dan om met je geliefde samen tijd door te brengen. En hoe bijzonder is het dan om jullie liefde met en tussen de paarden te vieren.

Vriendschapsworkshop

Echte, hechte vriendschap is om te koesteren. Hoe bijzonder is het dan om samen jullie relatie met en tussen de paarden te vieren. De zachte kracht van het paard! Paarden bieden een extra (onuitwisbare) dimensie en leren je naar jezelf te kijken.