Wandelcoaching

De helende kracht van de natuur

Hoe is het nu met jouw energieniveau gesteld? Hoe beloop jij je pad momenteel? Loop je jezelf steeds maar weer voorbij? Zomaar wat vragen waar je mee kunt worstelen.

De natuur heeft een helend vermogen, daar zijn intussen veel artikelen over geschreven. Mijn energieniveau neemt toe als ik buiten ben, omgeven ben door rust, ruimte, stilte, de natuur, dieren en natuurlijk het groen om me heen. Wil jij dat ook ervaren?

Wat neem je mee naar huis

Wil jij weer in je kracht komen, energie opdoen, rust en bezinning in drukke tijden, moment van reflectie naar jezelf, weten waar je nu staat? De natuur weerspiegelt wat er in ons leeft.

De natuur kan je helpen om stress te reduceren. Door letterlijk in beweging te komen ontstaat er vaak beweging. Je zintuigen worden geprikkeld en dat is juist wat je wilt om gedachten en emoties te verwerken. Al lopend gaan we met elkaar in gesprek. Niet statisch tegenover elkaar zitten en praten, maar in beweging zijn, zowel fysiek als mentaal. Wandelen en buiten zijn geeft rust in je hoofd.

Coaching

De verschillende werkvormen die ik in mijn praktijk gebruik, zijn in de natuur met zijn eigen symboliek ook terug te vinden. Denk bijv. aan een omgevallen boomstam, welke symboliek heeft het voor jou? Een splitsing van een (bos)pad, welke weg kies jij? Een windvlaag, een vlinder of een roofvogel. Wat betekent dat voor jou?

Kosten

Een wandelcoaching duurt ongeveer anderhalf uur en kan eventueel mede begeleid worden door één van de paarden. Het gesprek ronden we binnen af met een kopje koffie of thee.

Naast ons huis/de praktijk ligt een wandelpad van Natuurmonument wat leidt naar o.a. de Strijbeekse heide of andere mooie plekken. En op 5 autominuutjes liggen prachtige bossen waar je uren kunt wandelen.

Ik wandel graag met je mee om mogelijke patronen te doorbreken en nieuwe verbindingen te leggen, De kosten bedragen € 95,00.

Kom je mee wandelen?

Wandel mee met of zonder paard. Ontdek de natuur en wat het jou te bieden heeft. Aanmelden kan via het contactformulier of mail naar: info@uppruna.nl