Vriendschapsworkshop

Versterk je band met de kracht van de paarden

Die lieve vriend of vriendin die je al jaren kent, dat gevoel van ‘thuis zijn’ met en bij iemand, een hart onder de riem die iemand kan gebruiken, samen lief en leed gedeeld, samen sterk, die mooie, bijzondere (respectabele) leeftijd die iemand behaald, de onvoorwaardelijkheid. Zoveel momenten om stil te staan bij een bijzondere, hechte vriendschap. Altijd wel een reden om een bijzondere vriendschap te vieren.

Echte, hechte vriendschap is om te koesteren. Hoe bijzonder is het dan om samen jullie relatie met en tussen de paarden te vieren. De zachte kracht van het paard! Paarden bieden een extra (onuitwisbare) dimensie en leren je naar jezelf te kijken.

Wat nemen jullie mee naar huis

Vanuit contact, verbinding en met (zelf)vertrouwen, kijken naar jullie onderlinge band en deze eventueel versterken. Jullie gaan individueel maar vooral ook samen aan het werk, kijken naar jullie beider talenten, kwaliteiten en jullie lichaamstaal. Welke effecten nemen we dan waar en wat is daarin belangrijk voor jullie? Centraal staat wat het paard jullie wil vertellen over jezelf en jullie band samen. Wat laat het paard jou/jullie zien en voelen.

Coaching met paarden

Waarom paarden? Omdat paarden gewoon ZIJN, geen visitekaartjes lezen en vrij zijn van welk oordeel dan ook. Door letterlijk samen (buiten) in beweging te komen worden gevoelens, emoties en onze zintuigen in werking gezet.

Door middel van leuke en leerzame oefeningen met en tussen de paarden gaan jullie lekker aan de slag. We werken buiten in de (niet overdekte) rijbak.

Ervaring met paarden is niet nodig, er wordt niet op de paarden gezeten of gereden. We werken vanaf de grond met de dieren. Een hulpvraag is niet nodig, samen zijn met en tussen de paarden geeft vaak heel veel bijzondere inzichten.

Kosten

Ik ontvang jullie met een kopje koffie/thee/fris en wat lekkers. We maken (kort) kennis met elkaar. En als jullie met een specifiek thema willen werken kan dat natuurlijk, graag hoor ik dat dan van tevoren.

De non-verbale boodschappen van de paarden zorgen voor een prachtige, blijvende ervaring. Dit bijzondere vriendschapsmoment duurt 1,5 tot 2 uur en kost € 115,00.

Vriendschap

Heb jij die echte, hechte vriendschap met iemand en wil je daar graag eens op een bijzondere manier bij stilstaan? Ontdek de zachte kracht van het paard. Aanmelden kan via het contactformulier of mail naar info@uppruna.nl